Text Size

Potrošni materijal

Sigurna opskrba, kvalitetan potrošni materijal i konkurentne cijene preduvjet su uspješnog poslovanja u grafičkoj industriji. ZINA prati novitete na tržištu i redovito obnavlja ponudu potrošnog materijala.

Vjernim kupcima potrošnog materijala garantiramo odličnu tehničku podršku (servis, kalibracije, konzulatcije, ...).

Naša ponuda uključuje:
 
Kompletna ponuda AGFA konvencionalnih i CTP ploča. Ponuda uključuje termalne, fotopolimerne i srebrne ploče za sve tipove CTP uređaja, te bezkemijske ploče patentirane AGFA ThermoFuseTM tehnologije. Uz ploče nudimo  AGFA i Eggen kompatibilnu kemiju. Kupcima jamčimo vrhunsku kvalitetu, siguran lager i konkurentne cijene.
 
 
Već više od 10 godina vodeći smo prodavač grafičkog filma u Hrvatskoj. Nudimo kompletan program AGFA grafičkih filmova te Tetenal fiksira i razvijača.
 Ink Jet materijali za pisače s tintama na vodenoj bazi
Najšira i najkvalitetnija ponudu materijala za Inkjet pisače na vodenoj bazi. Nudimo preko 80 različitih vrsta materijala koji pokrivaju praktično sve primjene i cjenovne raspone. Iskoristite naše veliko iskustvo i odaberite optimalan materijal za željenu primjenu. Korisnicima uz sigurnu opskrbu materijalima nudimo i mogućnost kalibracije odnosno izrade profila za njihov stroj.
 
 Ink Jet materijali za pisače s EcoSolventnim, Solventnim i UV tintama
Materijali za pisače na EcoSolventnoj, solventnoj, i UV bazi relativno su novi u našoj ponudi. Ponuda uključuje izuzetno kvalitetne materijale za ispis plakata, fotografija, samostojećih displeja, visećih dekoracija i umjetničkih reprodukcija.
 
  
Ponuda vrhunskih Švicarskih papira za pisače koji koriste sublimacijske tinte na vodenoj bazi.

Siguran lager i konkurentne cijene originalnih tinti za Canon, Epson i HP pisače. Također nudimo i AGFA i SunChemical tinte za EcoSolventne i Solventne pisače te Manoukian sublimacijske tinte za transfer na poliesterske materijale.