Text Size

ZINA-logo

ZINA d.o.o.
 
Tvrtka ZINA d.o.o. osnovana je 1991 godine u Zagrebu.
Naše osnovne djelatnosti su prodaja, instalacija i održavanje kompletnih rješenja za grafičku pripremu i digitalni tisak velikog i A3+ formata. Ponuda uključuje opremu (hardware i software), uslugu instalacije, poduku korisnika te izvrsnu servisnu i tehničku podršku. Također osiguravamo i sigurnu opskrbu kvalitetnim potrošnim materijalom.
U našem programu nudimo: rješenja za grafičku pripremu (CTP osvjetljivači ploča, grafičke ploče, filmove i kemikalije), rješenja za tisak velikih formata (pisači velikog formata, RIP software, potrošni materijal), opremu za digitalni tisak (profesionalni uređaji za tisak i doradu), rješenja za kontrolu pripreme i tiska (probni otisci, spektrofotometri) i rješenja za standardizaciju i automatizaciju tiska (inicijalno podešavanje bojanika tiskarskih strojeva, mjerenje kontrolnog klina i online upravljanje bojanicima). Također nudimo i usluge standardizacije tiska, kalibracije i kontrole boja od pripreme do tiska i servis.
Osnovni principi našeg rada su ponuda vrhunskih i provjerenih rješenja, stručna i pravovremena podrška, siguran lager i konkurentne cijene. Veliku pažnju obraćamo na trajno školovanje naših djelatnika i praćenje trendova razvoja grafičke industrije. U sklopu tvrtke nalazi se demo centar na preko 150 m2 površine u kojem možete vidjeti i testirati velik dio opreme i potrošnog materijala iz našeg programa.
Naša mlađa, sestrinska firma ZINAM d.o.o. s kojom dijelimo isti prostor nudi kompletan uredski materijal opremu.
Nositelji smo velikog broja certifikata uključujući i ISO 9001 certifikat za kompletno vođenje poslovanja.

 

Primajte naš Newsletter!
Ime:
E-mail: